Kamillebreed
Coaching

Visie

In mijn praktijk werk ik vanuit mijn visie dat inzicht in de oorzaak van je klachten & het naar je probleem of klacht toe gaan met je aandacht en gevoel helpen bij het verbeteren van je gezondheid. We nemen jouw lijf als leidraad. je lijf vertelt je namelijk zoveel. Ik ga je leren hoe je de taal van je lijf zelf kan leren verstaan. Hoe je om kan gaan met de signalen die je lijf geeft en hoe je stress klachten aan kan pakken. In Mijn diensten kun je alle consulten en trajecten en de tarieven bekijken.

Werkwijze

Mijn Coaching en Therapeutische begeleiding helpen je inzicht te krijgen in je eigen proces en daar veranderingen in aan te brengen. Mijn manier van werken is:

 • Jouw leren om bij je pijn en gevoelens te blijven,
 • Er niet van weggaan/ vluchten, het gevoel verdoven, je gevoelens kleiner en onbelangrijk maken, het probleem vergroten of alles wat je voelt bij de situatie negeren, maar
 • Je gevoel, je pijn, het probleem erkennen en verkennen!!

Dat is niet makkelijk. Wij mensen willen t liefst dingen namelijk niet voelen!!! Maar op een gegeven moment kunnen we niet meer om de klachten/gevoelens/problemen ….en vooral om onszelf heen.

Waarom ik je kan helpen?

Ik leer je manieren hoe je anders met je gevoelens, je leven, je denken en stress om kan omgaan. Ik breng je met Therapeutische Massages en het uitvragen van de kleine details over klacht ,je terug bij je gevoel/klacht/probleem. Ik weet daarnaast als geen ander hoe het is om je zo te voelen zoals jij je nu voelt. Ik mocht zelf ervaren dat mijn gezondheid verbeterde door het blijven bij wat er gebeurde in mijn lijf en leven. De ervaringen en inzichten die ik daar mee op leerde, hielpen me zo goed, dat ik ze graag je leer. Omdat ze mijn leven totaal veranderd hebben!

Daarnaast geloof ik er heilig in dat jij vaak zelf het antwoord op je vragen weten. Het enige wat nodig is dan dat iemand precies de goede vraag stelt. Mijn kracht is om die juiste vragen te stellen, doordat ik intuïtief voel wat er speelt en snel verbanden weet te leggen. Door mijn opleiding tot Verpleegkundige, opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut als Klassiek Homeopaat en andere opleidingen heb ik veel kennis  & technieken opgedaan voor het begeleiden van mensen die vastgelopen zijn en met zichzelf in de knop zitten. Daarnaast heb ik de nodige levenservaring opgedaan. Ik krijg vaak te horen dat ik als een zeer empathisch en warme persoonlijkheid wordt ervaren.

Technieken & methoden

Tijdens mijn consulten gebruik ik altijd wat ik denk en voel dat nu nodig is voor jou en je proces. Om te weten wat je zoal kan verwachten en welke technieken en methodes ik gebruik, heb ik ze voor je op een rijtje gezet. Ik zal van te voren aangeven en uitleg geven, als ik iets anders ga doen dan dat je gewend bent tijdens het consult. De methodes & technieken die ik gebruik zijn:

 • Labyrint lopen
  • Het labyrint lopen is een bijzondere manier om gericht aan een probleem of vraag te werken. We zoeken samen een labyrint uit om naar toe te gaan en lopen daar samen het Labyrint, terwijl ik je vragen stel en je laat voelen wat het met je doet. Je komt bij jezelf. En met meer inzicht over het proces waar je in zit, kom je het Labyrint weer uit. Het kan ook bij mij in mijn praktijk door middel van het vingerlabyrint te lopen.
 • Wandel-coaching
  • Tijdens het wandelen bespreken we waar je mee zit, door te lopen breng je al letterlijk en figuurlijk zaken in beweging.
 • Lichaamswerk
  • Door met aandacht naar plekken in je lijf te gaan kunnen er ervaringen en gevoelens boven komen die weg gestopt waren. Door ze in de veilige aanwezigheid van mij als therapeut ze toe te laten, krijgen ze de kans om verwerkt te worden.
 • Verwerking van nare ervaringen
  • Onder begeleiding van mij naar de pijnlijke plek ervaring gaan waardoor je deze kan verwerken.
 • Mindfull leven
  • Leren om minder op de automatische piloot te blijven leven, minder in je hoofd zitten/minder gebabbel in je hoofd, van full mind (vol hoofd) naar mindfull (“zijn” in het moment) door o.a met je aandacht naar je adem te gaan en je te focussen op je lijf. Hierdoor word je lijf en hoofd rustiger en raak je je stresshormonen kwijt. Je gaat steeds meer in het hier & nu leven. Je kunt steeds bewuster met jezelf en hoe je je voelt omgaan. Je krijgt meer grip op je leven.
 • Technieken vanuit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
 • Therapeutische begeleiding
  • Door mijn vragen, de inzichten, kennis en de ervaringen die je op doet tijdens de coaching en massages, krijg jij inzichten. Hierdoor kun jij je leven zo inrichten dat je weer in balans komt.

Losse consulten of een traject?

Je kunt kiezen uit losse Consult/sessie, een MINI traject of lange Trajecten. Zowel bij consult/sessies als bij trajecten coach en begeleid ik je in je proces naar een leven met meer ontspanning, rust en meer energie en leer ik je omgaan met stress. Je kunt bij Mijn diensten de verschillende soorten begeleiding vergelijken. Je kunt je wel voorstellen dat een traject veel meer impact heeft dan een los consult. Vragen? Mocht je vragen hebben over mijn visie, manier van werken, de technieken en/of methodes, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak voor een GRATIS Kennismakingsgesprek. Via Maak een afspraak kun je zelf gemakkelijk een afspraak inplannen of neem Contact met mij op. Voel je welkom!