Kamillebreed
Consult/Sessie

Naar de oorzaak kijken

Een uurtje een massage krijgen op de massagetafel, is natuurlijk heerlijk en ontspannend!! Je spieren zijn daarna weer lekker los!!! Je voelt je lijf weer echt helemaal. En door de Aromatherapie word je lijf en zenuwstelstel weer in balans gebracht. Bij Massages en Mijn diensten lees je meer over het losse massage consult of strippekaart voor massages.

Maar je spieren, lijf en zenuwstelstel raken niet voor niks (over)gespannen en worden niet vanzelf pijnlijk!! Als je de oorzaak niet aanpakt wáárom je pijnlijke gespannen spieren en andere klachten krijgt, dan lig je na een aantal weken weer op mijn tafel!! En ….dat mag natuurlijk altijd ;-)! Maar als therapeute is het mijn visie en taak én zie ik natuurlijk liever: dat je/we de oorzaak van je klachten aanpakt/aanpakken!! Waardoor je steeds meer ontspannen en energieker door het leven gaat.

In een consultsessie krijg je:

Door vragen te stellen via Coaching en Therapeutische begeleiding, word jou duidelijk wat de oorzaken zijn en die gaan we aanpakken. Ik geef je daarnaast opdrachten en oefeningen mee om thuis er verder mee te kunnen gaan. Hierdoor kun je de nieuw verkregen inzichten nog beter integreren/neer zetten in je dagelijkse leven.

Verschil losse sessie en MINI-traject

Een losse consult/sessie van 90 min. geeft al veel inzicht. Maar als je voor een mini-traject Ontspanning & Rust van 3 consulten van 90 minuten kiest:

  • kan je meer inzichten en kennis op doen,
  • je vaardigheden en inzichten beter toepassen in je leven,
  • er meer resultaat er uit halen
  • én je bent voordeliger uit!

Dit komt, doordat we in elk volgende consult bespreken hoe het gegaan is. Ik geef je aan de hand van je ervaringen meer kennis en gerichte handvaten, waardoor je de komende weken weer verder kan met deze dingen neerzetten en toepassen in je leven. Zo wordt je leerproces veel steviger.

Wanneer kiezen voor een lang traject

Als je veel nare ervaringen hebt opgedaan in je leven, burn-out/depressie hebt en veel stress ervaart, zijn 3 consult sessies een mooi begin, maar zou ik je eerder een traject bij Trajecten: een 1/2-jaar of 1-jaar traject aanraden. Daarmee zet je een stevige basis voor de rest van je leven. Zie hier voor Trajecten. In Mijn diensten staan alle consulten en trajecten op een rij, wat betreft inhoud en prijs,