Ontwerpzondertitel
Je GRATIS EBOOK

Je gratis E-BOOK

Wat ontzettend leuk dat je mijn EBOOK: 3 tips voor meer ONTSPANNING, RUST & ENERGIE aanvraagt. Deze tips en oefeningen gaan je helpen om meer rust en ontspanning in je leven te brengen. Ze brengen je ook meer in het HIER & NU. Wat ontzettend goed dat je deze stap voor jezelf hebt genomen!!! Je begint aan een pad waar je bewuster met je lijf, je gevoel en je denken om kan gaan. Dit gaat je veel mooie ervaringen en geluk in je leven brengen!

Onder aan de pagina kun je je naam + @ adres invullen om je EBOOK te ontvangen. Ik zal je vragen om toestemming te geven deze gegevens te gebruiken voor het toesturen van je EBOOK en leuke aanbiedingen speciaal voor jou als lezer van het EBOOK. Daarnaast wil ik je uitnodigen om je ook aan te melden voor mijn NIEUWSBRIEF. Ik ga je niet “lastig” vallen met veel @mails, hoor!!

  • Ik stuur je max. 1x in de 2 weken een mailtje met waardevolle content: tips & adviezen voor meer Ontspanning & Energie en Bewustwording.
  • Je bent ook als eerste op de hoogte van nieuwtjes en/of acties die ik in mijn Praktijk doe.
  • Je kunt je elk moment weer uitschrijven!!!!

Dan wil je nu nog veel plezier toewensen met het EBOOK en… verklappen dat er een CADEAUTJE in zit. Mocht je vragen hebben of je ervaring met me willen delen, dan kun je hier Contact met mij opnemen. Ik wil je als laatste heel veel mooie ontspannen momenten toe wensen !!

Ontspannen & relaxte groetjes,

Karo(lina)