Boerenwormkruidbreed
Mijn diensten

Op deze pagina laat ik je de tarieven van de verschillende soorten consulten en trajecten van mijn praktijk zien. Zodat je van te voren al weet waar je aan toe bent. Daarnaast zet ik wat belangrijke dingen op een rij wat betreft de prijzen & betaling van de consulten en bijzondere omstandigheden. Wil je direct naar de diensten, klik dan hier op de diensten: #massage, #consultsessie en #trajecten.

Wat heb jij nu nodig om meer ONTSPANNING & RUST te voelen in je leven?

Het doel van Praktijk-by Karo is: dat jij meer ONTSPANNING, RUST & ENERGIE krijgt. Bij Praktijk-by Karo zijn er 3 wegen om tot meer rust en ontspanning te komen. Meer info over de inhoud kun je op de betreffen dienst klikken:

 1. Gewoon even een momentje voor je tijdens Massages of voor een ander #massagecadeau
 2. Of help ik je met een massage met extra & begeleiding tijdens een Consult/sessie
 3. Wil je duurzaam je leven positief veranderen, dan kies je voor Trajecten

Op al mijn diensten zijn de Algemene voorwaarden en het Privacy beleid van praktijk-by karo van toepassing. Als je mijn Praktijk bezoekt ga ik er vanuit dat je deze gelezen hebt en daarmee akkoord gaat.

Eerst kennismaken?!

Als je eerst met mij en mijn Praktijk wilt KENNISMAKEN kun je eerst een afspraak maken voor

­­­­­Kennismakingsgesprek 45 min.GRATIS
 • In dit GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK maken we kennis en bespreken we kort je klachten. Aan de hand daarvan zal ik je een (voorlopig) advies geven over welke behandeling(en) ik bij jouw klachten aanbeveel. En om te kijken en voelen of er een klik is tussen ons.
 • Je boekt een KENNISMAKINGS MASSAGE: je 1e Massage van 60 min. in Praktijk-by Karo is SUPER VOORDELIG en kost je maar €35 (ipv €59,50)!!!! Zo kun je laagdrempelig voelen/ervaren en uitproberen of een massage bij mij jou bevalt.
 • Hier bij Maak een afspraak plan je die consulten zelf makkelijk in, of neem Contact met mij op. Lees ook even van kennismaking tm consult, zodat je weet hoe het loopt.

Alle consulten op een rij

Hier onder staan alle andere 3 de mogelijkheden op een rij. Kies uit mijn diensten-aanbod dat wat bij jou & je situatie past!! Heb je vragen over het aanbod of wil je mijn hulp bij het zoeken wat bij jou past? Neem dan Contact met mij op of Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Wat is er allemaal inclusief en exclusief

Inclusief

 • Alle consulten zijn inclusief tussentijds overleg.
 • De Aromatherapie olie zit bij de prijs van de Massage in.
 • De BTW van 21% zit bij de prijs in.

Exclusief

 • Bij behandeling met Aromatherapie voor THUIS GEBRUIK, betaal je wél een bijdrage voor het samenstellen, de grondstoffen en het gebruik van het flesje, tenzij het een GRATIS EXTRA is dat hoort bij de dienst die koopt. Je kunt als cliënt zelf een glazen flesje of (jam)potje mee nemen hiervoor. Voor het oplossen van het Homeopathische middel of Bach Bloesemremedie gebruik ik i.v.m het milieu glazen flessen. Als je wilt kun je je eigen flesje mee nemen.
 • Wil je voor het gemak graag een glazen fles(je) van mij gebruiken: dan betaal je €1,- of €2,- statiegeld voor het gebruik van deze glazen flesje/fles. Bij teruggave van de fles/flesje ontvang je dit bedrag natuurlijk weer terug!
 • Bij consulten aan huis/huisbezoeken/Labyrint lopen/ wandel-coaching reken ik voor de consulten buiten Veenendaal een brandstofvergoeding volgens de routeplanner van de ANWB. Deze worden voor de afspraak schriftelijk aangegeven en vastgelegd.

Belangrijk om ook even te weten

 1. De consulten worden direct na het consult betaald via een betaalverzoek vanaf mijn zakelijke rekening. Mocht je later willen betalen, geef dit dan graag van te voren bij mij aan.
 2. Voor consulten die NIET 24 uur van te voren worden afgezegd, zal ik 50% van de consult-prijs in rekening brengen voor verlies aan inkomsten, gemaakte kosten aan tijd en verwarmen van de praktijk. In Corona-tijd bij klachten als beschreven in de Gezondheidscheck geldt dit niet!!! z
 3. Op diensten de praktijk gelden de Algemene voorwaarden en het Privacy beleid van praktijk-by karo. Als je naar de praktijk komt, ga ik er vanuit dat je deze gelezen hebt en er mee akkoord bent. Ze zullen in de Samenwerkingsverklaring die op opgesteld wordt bij een MINI-traject of de andere Trajecten wel expliciet genoemd worden.
 4. Voor mensen in de bijstand, WAO, Wajong is er mogelijk een aangepast tarief af te spreken. Ik vind het belangrijk dat iedereen recht heeft en de kans krijgt op (mijn) zorg en hulp. Je kunt dit aantonen met een brief van de uitkeringsinstantie.

Massages *

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Voorkant-groen-print-1024x1024.jpg

Voor ontspanning & klachten behandeling

Heerlijk 1 uur ontspannen: massage op maat + extra aandacht/ behandeling van een blessure of specifieke klachten zoals rugpijn, nekklachten. Met een strippenkaart nog voordeliger een massage boeken en leuke GRATIS extra’s!

* LET OP:

Jouw 1e massage by Praktijk-by Karo: de KENNISMAKINGSMASSAGE van 60 min. kost je maar €35 (ipv €59,50)!!! Ook als je iemand een Massage CADEAU doet. #massagecadeau

 1. Losse massage: 1 uur á  €59,50 met Aromatherapie olie op maat
 2. Strippenkaart massage met voordeel:
 • 5- of 10 strippenkaart met korting op massages
 • GRATIS: 1x Massage ringetje
 • GRATIS: 1x Biofreeze sample
 • Incl. 21% BTW
Soort massageDuurPrijs €/
product
Prijs/
consult
Losse massage60 min.59,5059,50
3-strippekaart60 min.172,5057,50
5-Strippenkaart60 min.275,-55,00
10-Strippenkaart60 min.525,-
52,50
Tarieven Massages

Consult/sessie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Voorkant-roze-print-1024x1024.jpg

Therapeutische consult/sessies

Alle sessies bevatten een combinatie van Massage & Coaching & begeleiding bij het leren van Ontspanning, RUST & energie. Elke consult wordt aangepast op jouw proces! Wil je nog voordeliger 3 consulten, boek dan voordeliger het MINI traject met mooie GRATIS extra’s !

Consulten/sessies:

 1. Los consult/sessie: duur 1,5 uur á €79,50 incl. Aromatherapie olie op maat
 2. MINI Traject consulten met voordeel:
 • 3 consulten á 1,5 uur met €4,50 korting/consult
 • GRATIS: 1x Massage ringetje & Biofreeze sample
 • GRATIS: 1x Aromatherapie olie 50 ml voor thuis t.w.v € 12,50
 • Aan het eind van MINI traject; Persoonlijk tips mee voor meer ontspanning & rust
 • Incl. 21% BTW
Soort consultDuurPrijs €/
product
Prijs/
consult
Losse sessie90
min.
79,5079,50
MINI Traject
3x sessie
90
min.
22575,00
Tarieven Consult/sessies

Trajecten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Naamloos-4-1024x1024.jpg

Werken aan blijvende verandering in je leven

Werken aan je gezondheid: je mindset, omgaan met je gedachten & gevoelens, meer plezier, rust & ontspanning & energie te leren creëren in je leven. Door middel van combinatie van Massages & Coaching/ Begeleiding & Klassieke Homeopathie/ Bach Bloesemremedie behandeling. Je kunt kiezen uit een 1/2 -jaar of 1-jaar traject. Door behandeling met Klassieke Homeopathie/ Bach Bloesem-remedies wordt je gezondheid op alle gebieden duurzaam verbeterd. En ontvang mooie en leuke extra’s GRATIS!

Trajecten:

 1. Traject ½-jaar met voordeel
 2. Traject 1-jaar met voordeel
 • Traject sessie: 2 uur per consult á  €95
 • GRATIS: Homeopathische middelen , Aromatherapie en/of Bach Bloesemremedies voor thuis
 • GRATIS: 1x Massageringetje + Biofreeze sample
 • GRATIS: 1x Roller 30 ml met Aromatherapie olie
 • GRATIS: 1x Dummy/Notitieboek
 • GRATIS: 1x EXTRA CONSULT bij ½-jaar traject t.w.v €95
 • GRATIS: 2x EXTRA CONSULTEN bij 1-Jaartraject t.w.v €190
 • GRATIS bij 1-Jaartraject: 1x CADEAUBON 30 minuten Hoofd-, Voeten- of Handmassage cadeau voor jezelf of cadeau te geven aan iemand anders t.w.v €30
 • Aanbetaling €100, daarna maandelijkse termijn bedrag met termijnbedrag naar keuze
 • Incl. 21% BTW
Soort trajectAantal+
GRATIS
Prijs €/trajectAanbetaling+ termijn
½jaar traject6+1 á
120min.
5706x 78,33
of
8x 58,75
of
10x 47,00
1-Jaar traject12+2 á 120min.114012x 86,66
of
14x 74,29
of
16x 65,00
Tarieven Trajecten

Een massage CADEAU doen

Gun je IEMAND anders een RELAX-moment en zoek je een fijn CADEAU? Je kunt een CADEAUBON kopen van Praktijk-by Karo om een ander een verwen-moment te geven: Al voor €35 geef je een Massage met Aromatherapie (de Kennismakingsmassage) van 60 min. cadeau! Mooi verpakt met GRATIS een GEURSTEENTJE voor de gelukkige krijger. Wil je dit, neem dan Contact met mij op!

Dit zijn de Openingstijden. Je kunt als je wilt zelf heel makkelijk een afspraak bij mij inplannen via deze knop: Maak een afspraak Je kunt ook altijd bellen voor vragen. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen. Of stuur een Whatsapp bericht via 06-27858776.

Mocht je over de informatie op deze pagina nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met mij op.

warme groet, Karolina